Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Jul er stress. Og det er først og fremst stress å skulle kjøpe gaver til sånn cirka 47 stykker.

Ja, jeg har talt. Man må jo det.

Og jeg er like glad i hver forbanna en av disse 47 folka, jeg bare hater å skulle kjøpe så mange gaver på en gang. Ikke misforstå: jeg liker å gi gaver. Jeg vil nesten gå så langt som å si at jeg elsker å gi gaver. Det er skikkelig stas å se noen bli ordentlig glad for noe man har gitt dem. Så jeg vil gjerne også finne den perfekte gaven. Men jeg hater å gå i butikker før jul. Svett og kokt i nøtta mens Kurt Nilsens Himmel på Jord sdundrer ut av senterhøyttalerne, og litt for trege mennesker med litt for mange og store plastposer sørger for at stressnivået stiger enda et par hakk.

I år har jeg på toppen av det hele en vogn som skal inn mellom alle hylleradene og klesstativene. Det går ikke. Det kommer ikke på tale. I år blir derfor hver eneste gave kjøpt på nett.

Og her kommer et godt tips på en gave som kan tilpasses de fleste, og som alle blir glad for. En gave som fortsetter å gi, hver måned i det kommende året: Et abonnement på mottakerens favorittmagasin.

Akkurat nå har Aller en julekampanje på gavekort på abonnement. Når gavekortet løses inn på mineblader.no så kan de velge mellom 14 ulike titler.

img_4382
Gavekortet er på 199 kroner og det følger med gavekort som du bare trenger å fylle inn til og fra.

img_4405
GAVEFAVORITT: Jeg hater å måtte avsløre overraskelsen, men abonnement på Vakre Hjem & interiør blir å finne under treet til et par svigersøstre og venninner i år.

img_4375
Sånn, da har jeg gjort unna 10 julegaver på fem minutter. For hver måned som deres favorittmagasin dumper ned i postkassen deres og gir dem en hverdagsglede, kommer de til å tenke på julegaven de fikk av meg.

mineblader.no kan du enkelt fylle inn gavekort til de du ønsker å gi abonnement til i gave.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *