Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Jeg shopper så å si aldri på januarsalg. I januar er jeg alt for opptatt av alle vårvarene som har begynt å komme inn til å kunne fokusere på de gamle salgsvarene. Men det er ett salg jeg elsker: Black Friday. Den dagen kan man gjøre kupp på klær man faktisk har glede av en hel vinter (og den er som kjent lang).

Sandvika Storsenter er det stedet som har flest og best utvalg på klær og interiør under samme tak. I år tar de Black Friday-salget til et nytt nivå: De dumper priser som om de hadde opphørssalg. Både kjedebutikkene og de eksklusive motebutikkene har fantastiske tilbud på fredag fra kl 0700 – 00.00.

Jeg tok en tur på forhånd for å sjekke hvilke godbiter jeg vil sikre meg. Her er noe av det jeg har sett meg ut:


Ulla Johnson har seilt opp de siste årene som en ny favorittdesigner. Alle hennes vakre gevanter henger det flust av på Mark + Brandy. Jeg håper å få med meg et par semskede høye støvletter på fredag.


De har fått favorittskoene mine fra Isabel Marant i rødt!


Jeg ser alltid etter klassiske plagg på salg og her har jeg på meg tidløse plagg jeg bruker hele tiden. Jakke fra Acne, jeans fra Frame og ullpolo fra Totem. Tre motemerker jeg alltid kommer tilbake til når jeg skal investere i klassikere. Alt fra Mark + Brandy.


Luer er noe jeg går med hele vinteren, selv om jeg ikke kler det. Men denne nye modellen fra FWSS var ikke så verst på.


Jeg har hørt mye fint om jeansene fra Dr Denim, men hadde aldri prøvd dem før forrige uke. Jeg fant et par jeg likte så godt at jeg ikke turte å satse på at de var der til fredag, så de fikk bli med hjem. Men på fredag setter Carlings ned prisen med 50 prosent på alle jeans fra Dr Denim.

Vi nordmenn bruker kåper året rundt, men de fineste er ofte veldig kostbare. Desto bedre grunn til å kjøpe en på salg.

Denne vinteren finnes det et rikt utvalg av kåper i duse farger som funker bra til våren også. Denne klassiske ullkåpen fra DAY kan brukes flere sesonger fremover.


På Ganni henger det tett i tett med drømmeplagg.

Her er mine beste shoppingtips når du skal på salg:

Hvis du vil være sikker på å få tak i det beste godbitene kan du stille opp allerede kl 0700, da dørene åpner. To heldige vinnere blir plukket ut i køen og får et gavekort på 5000 kroner hver. Er du ikke morgenfugl så har de åpent helt til midnattt og det blir flust av gode tilbud og overraskelser hele dagen og kvelden. Jeg har også hørt rykter om en viss Mr. Black Shadow som kan dukke opp hvor som helst for å ta regningen din.

Du kan også gå inn her for å se de forskjellige tilbudene time for time.

Happy shopping!

Foto: Henrik Lindal

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *