Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
FredagFeststil

Del artikkelen:

Det svenske merket Daisy Grace startet for bare et halvt år siden og har på kort tid tatt Sverige med storm. Med sine kule fløyelsdresser, sexy silkebluser og skjøre blondetopper er de blitt det merket Zara Larsson og Prinsesse Sofia sverger til når de skal på fest. I dag åpnet de opp nettbutikken sin for resten av verden og de sender også til Norge. Jeg er stolt over å være deres ambassadør og feirer det med å gi alle mine lesere 20 prosent avslag. Bruk rabattkoden WORLDWIDEPARTY om du finner deg en ny festfavoritt. Her er mine:

_mg_7442
DUSTY PINK: Jeg elsker pudderrosa, men det kan fort bli litt for sukkersøtt. Med den svarte blondetoppen inni blir antrekket litt vassere. Kjole, 1.835 kr.

_mg_7590-3
SMOKING ALLOWED: Jeg velger som regel alltid svart når jeg skal gå i dress, så denne burgunderrød fløyelssmokingen er et friskt pust i festgarderoben min. Smokingjakke, 2.111 kr. Bukse, 1.375 kr. Topp, 450 kr.

_mg_7459
SHORT BUT SWEET: En liten fløyelsjakke som passer min hverdagsstil. Jakke, 1.835 kr. Topp, 455 kr.

De har også bomberjakker og bluser som er verdt en nærmere titt, så sjekk ut hele kolleksjonen på daisygrace.se. Husk å bruke koden WORLDWIDEPARTY for 20% avslag.

God fredag!

Alle foto: Christian Bakstad

#spons

Kommentarer

One thought on “Fløyelsfin

  1. Hei Vanessa. Jeg liker bloggen din, du er både smart, kul og morsom. Nå har jeg akkurat blåst julebonusen før jeg har fått den på en burgunder fløyelsdress. 💸Hilsen Tonje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *