Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Det er få hverdagsfølelser som slår den som treffer deg når du åpner døren til et nyvasket hjem. Det er følelsen av frihet, det er synet av harmoni, det er lukten av å kunne kollapse i sofaen med god samvittighet. Det er følelsen av familiediskusjonene som aldri blir noe av. Den ekstra tiden til å gjøre alt det man egentlig vil gjøre.

Selv er jeg en rotekopp. Det er som en diagnose, som om hjernen min ikke klarer noe å håndtere noe så enkelt som å rydde opp etter meg. Det er som at kroppen min låser seg. Som en dyslektiker som prøver å lese. Sånn har jeg det med vasking også. Og støvsuging. Ikke misforstå: Jeg er ikke helt lost case når det kommer til hjemmeoppgaver. Jeg lager for eksempel stort sett alle måltider til alle i familien. Jeg vasker alle klær. Jeg gjør min del av jobben.

Jeg bare takler ikke å rydde. Ikke å vaske. Og i hvert fall ikke å vaske opp.

Spesielt i det siste har det vært kaos, med Harley og pappesker med ting vi ryddet bort til visningen. Men nå har jeg funnet løsningen. Den perfekte gaven til alle som har det noenlunde likt som meg: Freska. En pålitelig, trygg og detaljorinetert rengjøringstjeneste, som har som mål å gi deg hotell-følelsen i ditt eget hjem. I motsetning til de fleste større rengjøringsselskapene får du den samme vaskehjelpen hver gang, og kvaliteten sikres gjennom at du gir stjernerating og tilbakemelding etter hver vask. I tillegg er Freska tydelig på at du aldri skal behøve å rydde før vaskehjelpen kommer – noe som passer meg bra, som alltid har pleid å ta i et skippertak før jeg har turt å slippe noen inn døra – inkludert vaskehjelpen.

Og er du ikke fornøyd, kommer de tilbake og rengjør til hver minste lille detalj er slik du vil ha den.

Du kan bestille enkeltvask eller sette opp et abonnement. Hvor mange timer som trengs spørshelt på leiligheten, men på Freskas nettside får du hjelp til å regne ut hva som anbefales for din leilighet.

Jeg har fått gleden av å gi bort en velkomstrabatt til leserne mine: Ved enkeltbestilling vil rabattkoden VANESSA20 gi deg 199 kroner i avslag. Ved bestilling av abonnement, bruk rabattkoden VANESSA30 og få 30 prosent trukket av på din første rengjøring.

På fredag var de hos meg. Vaskehjelpen min heter Adele. Hun bobler over av positiv energi, ler mer eller mindre kontinuerlig, og var allerede i gang med å vaske vinduene i det jeg låste meg ut på morgenen. Noen timer senere traff den gode velkjente lukta av grønnsåpe meg allerede i det jeg åpnet døren. Foran meg lå det som føltes som en ny leilighet. Og følelsen har sittet i meg hele helgen.

img_4261

img_7456

60_243695287

img_3900

img_7467

unspecified-6

img_3954

img_3962

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *