Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Jeg kjøper aldri magasiner lenger, ikke aviser heller, heller ikke Dagens Næringsliv (det du ser her kjøpte jeg kun for bilde sin skyld). Men DN Digital leser jeg. Hver morgen skroller jeg gjennom på telefonen, eller jeg låner iPaden til Harley, drikker kaffe og leser noe av den beste journalistikken Norge har å by på.

For DN er langt mer enn finansnytt. DN har de beste featuresakene, enten du vil lese om kultur, mote, nyhetsdokumentarer eller reportasjer. Nå kan du teste 6 uker for 60 kr. Da får du tilgang til alt DN Digitalt har å by på. Og det er ikke så rent lite:


Du får dagens avis digitalt.


DN Magasinet er min favoritt, med de beste avslørende gravesakene, fantastiske reportasjer og dyptpløyende portrettintervjuer.


Du får alt innholdet fra D2.


Og de har de landets beste oppskrifter og vintips, fra kompetente kokker og vineksperter.


Klikk inn HER om du vil bestille sommertilbudet fra DN Digitalt i 6 uker for bare 60 kroner. Ordinærpris er 469 kr pr mnd. Du må si opp abonnementet om du ikke vil fortsette. Er du under 35 år får du samme tilbudet med DN Ung, men om du velger å ikke si opp abonnementet betaler du kun 249 pr mnd. På bestillingssiden dn.no/snages finner du egen link til DN Ung.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *