Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
MandagMotetips

Del artikkelen:

Noe av det mest klassiske plagget du kan ha i garderoben er en hvit skjorte. Men en hvit skjorte er ikke bare en hvit skjorte. En hvit skjorte kan være så mangt. Og du ønsker den perfekte.

Men for å finne den, må du vite hva du skal lete etter. Her er de tre viktigste sjekkpunktene du bør huke av, før du blir det minste interessert i en hvit bomullskjorte. For ja, punkt 1 er at den skal være i:

1. BOMULL.
Silke blir for penslig. Syntetiske stoffer blir elektriske. Lin blir for krøllete og mister noe av det elegante inntrykket en hvit skjorte skal ha. Nei, en hvit skjorte skal være i tynn bomull – men ikke så tynn at den mister crispheten og virker slapp.

2. HERRESNITT. Den perfekte hvite skjorten bør ha snitt som en herreskjorte, og bør hverken være i stretch-stoff eller for innsvinget. Vi er ute etter den franske og sofistikerte looken, ikke den konete varianten.

3. PERFEKT SNIPP. Snippene er vesentlige. De må være akkurat passe. Ikke for store eller for små. Selv liker jeg best skjorter uten lommer, men jeg kan strekke meg til en brystlomme, da de mest klassiske ofte har det.

Her er fem hvite klassikere som består syretesten:

hmprod-1
Skjorte fra H&M, 199 kr.

71020244_01_B
Skjorte fra Mango, 449 kr.

740259_in_xl
Skjorte fra Iro + Anja Rubik, 3.800 kr.

7703175250_6_1_1
Hvit skjorte fra Zara, 199 kr.

ZA821EA0N-A11@10-1
Skjorte fra Zalando, 299 kr.

Åpningsfoto: Anja Rubik for IRO. Skjorten hun har designet for det franske merket kan du kjøpe her.

Kommentarer

One thought on “Crispy chic

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *