Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Jeg har hatt pollenallergi så lenge jeg kan huske. Siden jeg blir trøtt av allergimedisiner, pleier jeg å lide meg gjennom de verste månedene med pollen. Det er verst om natten. Jeg har hatt to alternativ når jeg skal legge meg:

1. Pollenfritt med lukket vindu. Da svetter jeg meg ihjel.

2. Svalt og godt med åpent vindu. Med nysing og kløing hele natta.

Sånn har jeg hatt det hele livet. Og siden jeg var liten har jeg pleid å velge det første. Selv om jeg hater å sove i tette og varme soverom, var alternativet verre. Jeg har gjort det fordi jeg har trodd at det ikke fantes noe valg. Lite visste jeg at hele denne utfordringen allerede var løst.

Men da jeg hørte Dyson mente at de hadde løst problemet, ble jeg nysgjerrig. For hvem er vel bedre til å suge støvet ut av lufta enn en støvsugerpionér?


Luftrenseren heter Pure Cool Me og filtrerer 99,95 prosent av alt blomsterstøv, slik at jeg ikke har noen pollenplager gjennom natta. I tillegg holder den meg sval gjennom natta.

Nå har jeg prøvd den i en måned. Pure Cool me har reddet meg gjennom det som må være den verste pollensesongen på mange år.


Du kan kontrollere styrken på luftstrømmen, og dirigere luften nøyaktig dit du trenger den.


Alt styres fra en fjernkontroll. Du kan sette den i dvalemodus på alt fra 15 minutter til 9 timer. Dermed kan du holde deg nedkjølt og komfortabel mens du sover.


Ikke den heiteste sengekameraten jeg har hatt, men Dyson Pure Cool Me er uten tvil den som har gitt meg best nattesøvn.


HER kan du lese mer om denne lille og smarte luftrenseren.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *