Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Jeg har alltid elsket å feire påske i byen. For mens alle andre stresser seg over fjellet i saktegående bilkø, senker en ro seg over hele Oslo. En ro som jeg aldri opplever ellers i året. Den konstante lyden fra bytrafikken forsvinner, man kan gå lange turer gjennom et nærmest folketomt bybilde, og det er alltid ledig bord på restaurantene man slentrer innom.

Sjelden er Oslo så fin, som i påsken.

I år skal vi riktignok en tur til Jerez i Spania, men før det skal jeg nyte godt av favorittstedet mitt for slappe påskedager. Hvis du også tilbringer deler av påsken i byen, vil jeg anbefale deg å ta en dagstur til The Well på Kolbotn. De holder åpent hver dag hele påsken, og er et ypperlig fristed for å roe sjelen og få en smak av luksus, midt i byferien. Det rimeligste alternativet er å kun kjøpe inngangsbilletten på 395 kroner. Da får du tilgang til alle de forskjellige rommene.

The Well_Pressebilder©JMS_28

I påsken er det også satt opp flust av aktiviteter, som er inkludert i inngangsbilletten. Du kan nyte Krystallbad skrubb, forskjelllige typer Afguss saunaer, marrokanske sparitualer og japanske tesermonier. Du finner oversikt over aktivitetene og åpningstidene i påsken på Thewell.no

The Well_Pressebilder©JMS_01
Det Japanske meditasjonsrommet på The Well.

I tillegg er det utallige andre behandlinger du kan betale ekstra for. Jeg pleier å velge velværepakken som også inkluderer lunsj, for 150 kroner ekstra. Men det finnes flere andre gode tilbud på velværepakker, finn en som passer deg her. Nå i påsken er det også tilbud på The Well spa-rituale deres egne produkter fra Scent of The Well Signatur. Spa-ritualet består av rensegelé for ansikt, bodyskrubb, ansiktspeeling, ansiktsmaske og hårkur.

Et rimeligere alternativ til spabehandlingene, er å gjenommføre dem selv. For 149 kroner ekstra får du produktene og instruksjonene du trenger.

The Well_Pressebilder©JMS_17
Gjør The Wells eget spa-rituale i en av deres store og fine badstuer.

_DSC8661
Jeg er ambassadør for The Well, og var derfor innom for to dager siden for å teste en skrubb-behandling lik den på bildet.

IMG_1779
SKRUBBEN: Jeg testet Elemis sitt skrubbkit. De bruker alltid olje på kroppen før skrubben blir påført, så den var skånsom mot min tørre vinterhud. Her kan du booke fra behandlingsmenyen.

PS. Siden jeg skal til Spania om noen dager har jeg lett lenge etter en ny bikini eller badedrakt. At jeg skulle finne den på The Well til 75 kr hadde jeg aldri trodd. Jeg kjøpte både bikininen og badedrakten:

img_1993
Badedrakt 75 kr.

img_1997
Bikini, 125 kr.

Kommentarer

2 thoughts on “Bypåske

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *