Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Jeg har alltid hata å bruke briller. Har hatt det samme paret i flere år og bruker dem kun når jeg må. Det vil si når jeg kjører bil og ser på TV – tidspunkter jeg ikke er så opptatt av hvordan jeg ser ut. På konsert for eksempel, bruker jeg ikke briller, selv om det gjør at bandet på scenen knapt er synlige for meg.

Joda, jeg har prøvd linser.

Jeg har til og med vært på linsekurs for å lære meg å sette dem på. Men det er og blir et mysterium for meg, hvordan så mange av jordas befolkning klarer å plassere en myk og gjennomsiktig geleaktig gummibit inn på øyelokket. Den ene gangen en optiker satt på meg linser var det som å få livet i gave. Men så kom kvelden, og jeg skulle få dem ut. Det ble startskuddet på en kamp som varte i godt over to timer. Resultatet var to blodskutte øyne og jeg er fortsatt, den dag i dag, redd for at jeg har en rest av den mest kranglete linsa bak øyeeplet.

Men dette skulle ikke handle om linser, det skulle handle om briller. Og siden jeg aldri har følt meg fin med briller, verken til hverdags og eller fest, takket jeg gledelig ja til å bli med på Interoptiks brilleseminar på Café Christiania sammen med tre bloggkolleger: Janka Polliani, Kjell-Ola Kleiven og Marna Haugen AKA Komikerfrue forrige uke.

2017.03.13-Interoptik-Merkevaresalg-9702
BRILLE-JESUS 1, 2, 3 OG 4: Fire bebrillede bloggere på seminar.

Først lærte vi om hvilken brille som passer til hvilken ansiktsfasong. Jeg har hele livet trodd jeg er smal og lang i fjeset, men fikk beskjed av Interoptiks brillestylist, Angelika, at på grunn av den brede kjeven min burde jeg ha relativt brede briller. Samtidig ville jeg finne briller som passet til stilen min, så selv om jeg ofte går i duse farger ønsket jeg å ha noen litt markante briller som passer til en klassisk og svart jobbstil.

2017.03.13-Interoptik-Merkevaresalg-9620
BRILLEGJENGEN SLÅR TIL IGJEN: Jeg fant to forskjellige briller som passer til en litt klassisk stil når jeg skal i møter. På bildet over har jeg på meg briller fra Tom Ford til 2.900 kr. Og på dette bildet har jeg på meg briller fra Marc Jacobs til 1.845 kr. Jeg liker nok de sisnevnte best fordi jeg føler meg litt mer moderne med den runde fasongen. Dessuten blir de litt sprekere til den klassiske dressen jeg har på meg her.

2017.03.13-Interoptik-Merkevaresalg-10003
BRO, BRO, BRILLE: Til hverdags går jeg som regel med jeans og skinnjakke, og jeg fikk hjelp av en brillestylist til å finne to par briller som var litt tøffe, men samtidig kledelige til ansiktsfasongen min. Disse er fra Giorgio Armani til 3.350 kr.

2017.03.13-Interoptik-Merkevaresalg-10131
BRILLESLANGE: Brillene fra Emporio Armani til 1.610 kr passer nok best til hverdagsgarderoben min.

Selv om jeg liker å kle meg enkelt med jeans og genser til hverdags, liker jeg å pynte meg litt i overkant når jeg skal på fest. Men jeg har syntes det har vært umulig å finne briller som passer til noen av kjolene mine. Så jeg utfordret meg selv med å ta på meg oppgaven å finne briller som kan brukes sammen med leopardkjolen.

2017.03.13-Interoptik-Merkevaresalg-10593
BRILLEGJENGEN I AVSLAPPET POSITUR: Jeg synes det er gøy å ha noen litt artig briller til det litt vel vovete mønsteret på kjolen, så endte opp med Guccis nye glitterbriller i gull til 3.495 kr.

2017.03.13-Interoptik-Merkevaresalg-11021
BRILLEGJENGEN PÅ NYE EVENTYR: Likevel er det nok disse fra Giorgio Armani til 2.540 kr som får bli med meg på neste fest. De passer best til resten av festgarderoben min.

Fra og med i dag, 20. mars, og frem til 8.april har Interoptikk merkevaresalg. Du får 50 prosent avslag på en rekke designerbriller. Sjekk dem ut her eller be om hjelp fra en brillestylist i en av Interoptiks butikker du også. De hjelper deg med å finne et par nye designerbriller som passer både ansiktet og stilen din.

Jeg har i hvert fall gått fra å hate å gå med briller, til å få meg en liten brillegarderobe som jeg føler hever antrekket i stedet for å ødelegge det. Dessuten skal det bli digg å se folk på fest.

Foto: Thomas Qvale
Hår: Nikola Grozdic/Gevir
Makeup: Anette Koch/MAC CosmeticsKommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *