Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Forrige uke skulle jeg på aleneferie. Jeg hadde reist alene før, men det var alltid på jobb, dette var første gang jeg skulle på ferie helt for meg selv.

Jeg hadde planlagt turen nøye: booket massasje, yoga og ridetime. Resten av tiden skulle jeg gå tur, sove og bestille roomservice. Målet med turen var å finne tilbake til meg selv etter en røff høst.


HERSKAPELIG: Cliveden House er nok det mest herskapelige hotellet jeg har vært på, likevel lot jeg alt av kjoler og finklær ligge hjemme, og pakket kofferten full av ullgensere, treningstøy og ridebukser.


KOMFORT: Og mine nye ECCO UKIUK i skinn, selvfølgelig. Jeg hadde brukt i stykker mitt forrige par, som er de mest behagelige skoene jeg har hatt på beina, så jeg gledet meg til å flytte inn i mine nye par. Dessuten var dette en ferie som helst skulle akkompagneres med turer rundt på eiendommen i britisk duskregn, før jeg satte meg ned i lobbyen foran peisen og drakk rødvin og leste bok – og da var UKIUK-ene perfekte.


Bootsene finnes i svart også, men jeg liker de beige godt for de minner meg mer om samiske tradisjonelle Mukluk som designet er inspirert av.


DRØMMEROM: Fløyel, silke og egyptisk bomull på drømmerommet på Cliveden House, utenfor London.


KLAR FOR VINTEREN: ECCO UKIUK passer perfekt til jeans, ullgensere og kalde vinterdager. De har en behagelig såle, er varme og behandlet med ECCOS Hydromax-teknologi, slik at de tåler vann uten at skinnet blir stivt og flekkete.


LOBBYLIV: Det er ikke sikkert jeg var den mest korrekt antrukne på hotellet, men lot ikke det stoppe meg fra å rigge meg til for high tea hver dag i lobbyen.


Gode på foten, vannavisende og med deilig sauskinnsfôr: vinteren blir møtt med mine nye ECCO UKIUK.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *