Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

På mandag starter BlogStyle Week på Sandvika Storsenter, hvor Maria Skappel, Kristin Gjelsvik og jeg har plukket ut våre favoritter. De er godt merket med tags og bilde av oss, så de skal være lette å finne. Her kan du bli med meg på en liten runde i butikkene jeg valgte ut:


NADINE
Hvis du er på jakt etter en ny kjole til 17. mai, eller skal i et bryllup i løpet av våren eller sommeren, så er Nadine stedet for deg. Jeg fant minst ti forskjellige kjoler jeg vil gå på fest i her.


Dessuten har de tatt inn mitt nye favorittmerke, Perseverance London, som lager nydelige blondekjoler. De har også eksklusive vårkåper fra Harris Wharf, som er like fine til kjoler som til jeans.

Nadine har også et stort utvalg av Jane Königs vakre smykker.


Klar for 17.mai i kjole fra Perseverance London, veske fra Mulberry og sko fra Mango.

EPLEHUSET
Etter at jeg begynte å blogge har dette blitt en av mine favorittbutikker. Ikke bare fordi det er litt viktigere for meg å ha bra teknisk utstyr, men også fordi de i butikken er greie og hjelper meg hver gang jeg har dataproblemer, som er ganske ofte – fordi jeg ER et dataproblem. Det finnes ikke en ting jeg skjønner noe av, så da er det fint med en Eplehuset-butikk jeg kan søke hjelpe i.

Jeg kjøpte meg den nye iPhone 7 på grunn av det nye kameraet. Det er fantastisk. Nå ønsker jeg meg Apple Watch-en, den kan jeg bruke som selvutløser til kameratelefonen – en bloggers drøm. Jeg har også plukket ut noen andre ting i butikken som troner høyt på ønskelisten min.

MANGO
Hver gang jeg går inn på Mango blir jeg overrasket over hvor fine kvaliteter de har på klærne. Hos Mango får du mye klær for pengene.


Jeg forelsket meg i denne røde skinnjakken i et supermykt og tykt, bra skinn.


Mango har et stort utvalg av pene sko. Disse i semsket skinn er en av mine favoritter.


Jeg stylet også et antrekk jeg vil møte våren i.

MARK+BRANDY
En av de råeste motebutikkene i Norge ligger her på Sandvika.

De har et stort utvalg av Isabel Marant, og har nå også tatt inn den nye yndlingen i moteverden, designeren Ulla Johnson, sine vakre klær.

Jeg fant en ny vårjakke fra Elin Klings merke, Tôtem. Jeg klarte ikke å gå fra den, så den ble med meg hjem.


De perfekte sommerskoene er fra Marc Jacobs.


Ny favorittjakke. Den semskede skinnjakken fra Acne selges på Mark+Brandy.

ELITE KLINIKKEN
Hvis du setter av en hel dag til shopping på Sandvika bør du også ta turen innom Elite klinikken i fjerde etasje.
Her fører de det beste hudpleiemerket som finnes, nemlig Elixir, og jeg prøvde den supereffektive Mandelsyre-peelingen deres, som gir huden ny glød på bare femten minutter.


Jeg fikk også manikyr og fant endelig den perfekte beigefargen fra Shellac: Powder my nose.

ANNEN ETAGE
Kul interiørbutikk med stort utvalg om du vil oppgradere hjemmet ditt. Jeg plukket ut litt til hvert rom. Siden de fører favorittsengetøyet mitt fra Himla er jeg ofte innom.

Annen etage har stort utvalg av Missoni håndklær. De frisker opp et hvert bad.

Bluse fra Define/Olivia’s Verden, 549 kr. Bukse fra Tiger of Seden/Mariannes, 2.499 kr. Veske fra Katie Loxton/Olivia’s Verden, 199 kr. Sko fra Michael Kors/Shoebaloo, 1.499 kr. Ring 14ct fra Bjørklund, 17.998 kr.

G-SPORT
Jeg har store ambisjoner om å begynne å løpe snart. Da trenger jeg fine treningsklær for å holde motivasjonene oppe. Og på G-Sport har de et stort og bra utvalg av feminint treningstøy. Stikk innom for å se mine sporty favoritter.

HELT COCO
Jeg har alltid vært svak for hippiebluser. Hver sommer pleier jeg å gå til anskaffelse av noen nye.

Hos Helt Coco henger det bohemaktige bluser på rekke og rad. Besøk dem for å se hvilke jeg valgte ut.


Blazer fra Gestuz/Kiman Woman, 1.600 kr. Skjorte fra Gant, 1.000 kr.
Bukse fra MiH/Nadine, 2.350 kr. Halskjede fra Maria Black/Thune, 1.199 kr.
Klokke fra Tory Burch/Thune, 2.750 kr. Pumps fra Mango, 449 kr.

CHANGE LINGERIE
De fleste av oss bruker visstnok feil bh-størrelse. På Change hjelper de deg med å finne rett modell og størrelse. Du har et vidt spekter å velge i.

Favorittene mine finner du der blondene henger.

DE FEM HJØRNER
Klassisk butikk med en tvist. Her finner du fine kjoler fra Twinset og min svenske yndling, By Malina. Men det var også fornøyelig å se at de har de klassiske og evigkule Busnel ulljakkene med gullknapper, som jeg vokste opp med som liten jente.

Sammen med slitte jeans, hvit t-skjorte og ballerinasko blir denne snobbete jakken helt perfekt.

GINA TRICOT
Det jeg har mest i klesskapet mitt er jeans. Dyre jeans. Men det var helt til jeg for et halvt år siden fikk øynene opp for Gina Tricot. De er det fineste jeg har for tiden og har kjøpt meg fire nye par bare de siste månedene, noe som går an siden de kun koster 398 kroner.

Perfekte jeans fra Gina Tricot. Jeg føler jeg kler denne modellen best, med hull på knærne.

WOW
Den eneste grunnen til at jeg får dratt med meg datteren min på shopping. For WOW lager klær som unge jenter på åtte år liker selv.

Jeg plukket ut et lite utvalg som både jeg og Luca kan like.

GANNI

Det danske merket har en stor butikk med fantastisk utvalg for motebevisste damer.


Jeg kunne plukket enda flere godbiter her, men begrenset meg til disse.

BEKKESTUA SKO
Snart er det på tide å skifte ut vinterbootsene med lette vårsko. Bekkestua Sko har et bredt utvalg av de sammenleggbare ballerinaskoene, Butterfly Twist, som kommer i alle mulige kvaliteter og farger.

Jeg har også plukket ut mine favorittsneakers her.

Bluse fra Hunkydory/Kiman Woman, 1.500 kr. Skjørt fra Stelle Nova/Mariannes, 1.199 kr.
Kort halskjede m/diamanter fra Mestergull, 4.025 kr. Bregne halskjede fra Huldresølv/Mestergull,  2.190 kr.
Øreringer med diamanter fra Mestergull, 6.995 kr.

Det er et unikt utvalg av butikker på Sandvika Storsenter. Det er mitt soleklare favorittsenter. Du finner alt du trenger, og litt til, under samme tak. Og akkurat nå bugner det over av nye vårvarer. Jeg er klar som et egg for å pakke bort vintergarderoben og gjøre plass til en splitter ny vårgarderobe. I hvert fall de it-plaggene jeg har råd til å unne meg. Så neste uke drar jeg ut igjen for å se hva Kristin og Maria har plukket ut. Det er alltid kjekt å fornye seg litt.
Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *