Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Som lesere av denne bloggen allerede er klar over: Jeg har alltid elsket Dagens Næringsliv. I hvert fall featuremagasinene deres. D2s artikler om mote, kultur, mat og livsstil ligner ingenting annet i Norge, og det er en grunn til at nyhetsmagasinet DN lørdag er så prisbelønt som det er.

Dagens Næringsliv leverer journalistikk i en helt egen klasse.

Derfor er det enkelt for meg å tipse om det jeg mener er årets beste julegave. For ikke bare er et 90 dagers DN-abonnement meningsfullt: den gir mottakeren en bedre innsikt i verden vi lever i – det er også den perfekte gaven til de som allerede har alt. Eller de man er litt usikker på om man skal gi til. Eller man som i farta har glemt at man burde gi noe til.

Det er også gaven som er hard og myk på en gang: ikke bare får man tilgang til den beste journalistikken landet har å by på digitalt, hver helg, når den du har gitt gaven til åpner Norges beste papiravis ved frokostbordet, sender de deg en takknemlig tanke. Dette er nemlig også en gave som bare fortsetter å gi.

Til den ikke gjør det lenger. For dette er nesten det fineste av alt: Abonnementet fornyes ikke automatisk. Etter 90 dager er det selv opp til mottakeren om han eller hun vil fortsette, og din forpliktelse er fullført.

HER kan du enkelt bestille julegaveabo.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *