Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Diverse

Del artikkelen:

Onsdag 28. oktober samles noen av Norges fremste musikere, skuespillere og komikere på én scene for å synge og underholde til inntekt for mennesker på flukt.

Arrangørene er komiker og skuespiller Henriette Steenstrup og butikksjef Fatemeh Fahadi-Elmenhorst. Sistnevnte kom til Norge som syvåring. Hun kom fra Iran som var i krig med Irak.

– Det føltes både naturlig og nødvendig å hjelpe andre som flykter fra krig, sier Fahadi-Elmenhorst.

I dag er hun 34 år gammel, butikksjef og mamma til to.

– De fleste av oss har lurt på hvordan vi kan bidra. Flyktninghjelpen og Røde Kors jobber dag og natt for å hjelpe de som trenger det mest. Akkurat nå er penger det de trenger, og for å gi dem mest mulig av det, har vi samlet en gjeng med Norges beste artister, skuespillere og komikere til en musikalsk og humoristisk kveld til støtte for medmennesker i nød.

Lars Lillo-Stenberg, Tommy Tokyo, Margaret Berger, Sølvguttene og Lars Winnerbäck er blant de som skal synge. Atle Antonsen, John Brungot, Else Kåss Furuseth og Morten Ramm er blant de som skal få oss til å le. Anne Marit Jacobsen, Henrik Mestad og Bugge Wesseltoft opptrer også.

Billetter koster kr 350 (+ bill. avg) men det blir anledning til å donere litt ekstra ved siden av. Billettinntekter og donasjoner går uavkortet til Flyktninghjelpen og Røde Kors.

Kjøp billett her.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *