Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Stort sett hele året er jeg ei jåle. Ikke så jålete at jeg skiller meg ut, ikke så lite jålete at jeg skiller meg ut. Jeg er en helt normalt jålete dame, som elsker å dolle meg opp, men som likevel går flere dager uten sminke enn med. Men det finnes et lite tidsvindu hvert år, på noen få uker, hvor jeg mister det totalt, og jeg går all in monsterjåle-modus:

I de ukene hvor vi skifter mellom vinter og vår.

Med andre ord ukene vi er inne i nå. Ingen hemninger, ingen bremser, full jålekopp-bonanza. Med ett unntak: for å tone ned det noe umotiverte kjole-jåleriet, liker jeg å tone ned antrekket med et par sneakers i stedet for høyhælte sko.

Det gjør jeg føler meg litt mer avslappet, i tillegg til at jeg kan gå en hel dag uten å få vondt i bena eller ryggen. ECCO har nå lansert modellen Soft 8 som er en enkel sneaker med et retropreg. Den minner litt om hvordan joggeskoene så ut på 70-tallet. Joggesko etter mitt hjerte, med andre ord.

Jeg har stylet ECCO Soft 8 på tre forskjellige måter. Legg igjen en kommentar om hvilket antrekk du liker best, og bli med i trekningen om et par joggesko sendt hjem til deg i posten.

 

ANTREKK 1

unnamed-16
Denne kjolen er ny favoritt fra Realisation Spar. At den er såpass kort og såpass utringet gjør at den fort kan føles litt vovete, men jeg synes jeg slipper unna på grunn av at jeg har byttet ut høy hæler med sneakers.

 

ANTREKK 2

unnamed-19
Jobben min krever fortsatt at jeg må i et og annet møte i løpet av uka. Da liker jeg å gå i dressjakke og svarte jeans. Det klassiske designet på ECCO Soft 8 går fint sammen med dette litt formelle antrekket og gjør det litt mer avslappet.

ANTREKK 3

unnamed-17
Jeg synes miniskjørt i skinn er finest med sneakers til.

 

Håper du likte noen av antrekkene. Hvis du vil være med i trekningen av et par ECCO Soft 8 er det som nevnt bare å kommentere hvilket av antrekkene du liker best. Men hvis du vil være på den sikre siden, kan du kjøpe skoene her.
De finnes i svart med snøring også og jeg får dele ut et par av dem i tillegg til de hvite.

Så legg igjen en kommentar om hvilket antrekk du liker best, samt skostørrelsen din, så plukker jeg ut to vinnere som får hvert sitt par.

Foto: Christian Bakstad

Kommentarer

201 thoughts on “Boxfresh

 1. Hei!
  Antrekk 1 er fint, men antrekk 2 er favoritten. Sofistikert sort brukket opp med hvite, flate. Og ingenting blir feil med en Chanel!

 2. Du var da nydelig i alle, men legger inn en stemme på antrekk 1….fordi jeg også blir lettere glad av sommerkjoleinntoget når gradestokken kryper oppover. :-)

 3. Elsker antrekk nr 2. Perfekt på jobben. Blir utrolig kult med sneakers til. Ecco har blitt min nye favoritt! 💕

 4. Noe sier meg at du hadde fått det til å funke, selv iført sekkestrie og med en dårlig hårdag… men antrekk 3 svinger definitivt mest :)

 5. Antrekk 3, kombinerer ofte sneakers ala antrekk 1 og 2 selv, men antrekk 3 var skikkelig antrekksinspirasjon for min del, L O V E I T!

 6. Antrekk nr 1 gir meg assosiasjoner til sol og sommer som ligg foran oss 👌😎Str. 39 om eg er ein av dei heldige

 7. Jeg likte antrekk nr 2 best – stilig og tøft på samme tid 👌🏻💄👩🏼‍💼 Skostr. 37 på meg.

 8. Jeg digga antrekket nr.3. Kul og pynta i samme antrekk. Passer meg veldig bra! Omen jeg skulle være så heldig å vinne, har jeg skostr. 36. De hvite står høyt på ønskelista😀

 9. Antrekk nr 1! Har allerede jakka og kjolen i skapet, men mangler skoene. Størrelse 36 hvis jeg skulle være så heldig å vinne :)

  1. Rålekre stylinger! Antrekk 2 er fantastisk, sporty men elegant allikevel! En kN jo drømme… min str er 37/38, kommer an på om de er små eller store i størrelsen. Riktig god påske🐥🐣☀️

 10. Antrekk nr. 3 er min favoritt! Har selv et semsket kort skjørt jeg ikke får til å style – nå har jeg fått oppskriften! Tuuusen takk!

  Jeg bruker str. 40 om jeg skulle være dritheldig!

 11. Liker egentlig alle tre, men antrekk en er nok min favoritt. Syns antrekket blir litt mere avslappet med jeansjakke og sneakers 😉👍
  Jeg bruker sko i str 39-40

 12. Du ser smashing uyt i alt, men eg digga antrekk nr 3❤ Ønsker meg nye kule sneakers i str 38😊

 13. Tilbaketråkk: Ecco
 14. Antrekk nr 1 likte jeg best :D Det var sporty og får meg til å lengte etter sommer😍
  Jeg ønsker meg svarte med snøring i str 41

 15. Likte alle supergodt, men må jeg velge blir det antrekk 1! Tar gjerne både et svart og et hvitt par, bruker størrelse 36 :)

 16. Superkule antrekk alle tre! Nr. 1 er favoritten for en tur på utecafe med kjæresten, nr. 2 er favoriten for casual Friday på jobb og nr. 3 er favoritten for en tur ut på byen med jentene🥂👌🏻😄 Skostrl. 39🙏🏻

 17. Elsker den kjolen & med hvite sneakers til og en jeansjakke blir det helt perfekt-antrekk nr.1:-) Whoop!
  Akkurat sånn vil jeg løpe ut i vårsolen! Jeg bruker strl. 38 om jeg er så heldig å vinner:-))

 18. Som vår antrekk likte jeg antrekk 1👍🏻😊.

  Når det er sagt digget jeg antrekk 2, for møter og lunsjer hele året😉.
  Om jeg blirmtrukket ut bruker jeg str. 36😊

 19. Antrekk nr 2 👌🏻👌🏻 Og skulle jeg være veldig heldig og bli trukket ut, så bruker jeg str 38😃

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *